Prosjektbolig

Prosjektboliger

Med våre prosjektboliger er du sikret effektiv boligproduksjon, både med tanke på kostnad og tid. Med vårt samarbeid med Innlandet Elementfabrikk på Hamar tilbyr vi rask og effektiv produksjon. Hos oss får man nøkkelferdig bolig med svært kort leveringstid. 

Vi jobber tverrfaglig og har brukt vår samlede kompetanse til å samarbeide om utvikling av prosjektboligene med målsetning om kort byggetid, lav kostnad og god kvalitet. Boligenes rasjonalitet sørger for en effektiv byggeprosess.

Vi er stolte av å kunne levere et spekter av boliger som imøtekommer ulike samfunnsbehov. Kommunene opplever økt etterspørsel på omsorgs- og eldreboliger, flyktningboliger og etableringsboliger for unge.

Why Img
Flyktningboliger

Norge har tatt imot, og vil fortsette å ta imot mange flyktninger. Kommunene er anmodet om å ta imot og huse 37.000 flyktninger i 2024. Flere kommuner opplever sin kapasitet som sprengt, og det vil være behov for bygging av flere nye boliger for at kommunene skal kunne møte etterspørselen.

Vi tilbyr rask og effektiv produksjon. Hos oss får man nøkkelferdig bolig med svært kort leveringstid. Produksjon og leveranse av veggelementer tar kun 6-8 uker. Boligene har høy standard og bokvalitet, og er prosjektert etter TEK17. Disse boligene er ikke begrenset i bruk som flyktningboliger, men vil fortsette å være relevante da det er økende behov for omsorgs- og eldreboliger, samt rimelige etableringsboliger for unge.

Vårt kontor er lokalisert i Asker og vi dekker blant annet Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Buskerud og Vestfold til Larvik. På proffmarkede leverer vi også utenfor dette området.

Hvor mange soverom?
Tomtetype
Prosjektbolig
Alexis 10M
Alexis 10M
1 - 2
 Soverom
65 og 47
m2
over 6
MNOK
Prosjektbolig
Funkis 2M
Funkis 2M
4
 Soverom
130
m2
over 6
MNOK
Prosjektbolig
Melbos 2M
Melbos 2M
3
 Soverom
124
m2
over 6
MNOK
Prosjektbolig
Fjeldstad 6M
Fjeldstad 6M
1 - 2
 Soverom
67 og 53
m2
over 6
MNOK
Ingen resultater. Ønsker du å fjerne filter?

Ta kontakt

For spørsmål og andre henvendelser, fyll ut skjemaet under, så svarer vi deg på e-post eller telefon.

Takk! Henvendelsen ble sendt.
Ups, det skjedde en feil...